Szórakozás

Szakállas énekesnő nyerheti az Eurovíziót

Az idei Eurovíziós Dalfesztivál legmeglepőbb indulója minden kétséget kizáróan az oszták Conchita Wurst, akinek versenyen való indulása hazájában is nagy felzúdulást keltett.

Conchita Wurst, eredeti nevén Thomas Neuwirth transzvesztita énekes, ő képviseli Ausztriát a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon, Koppenhágában. Versenydala a Rise Like a Phoenix.

Az osztrák versenyző mindent megtesz azért, hogy elegáns nőnek látsszon, szakállától azonban nem hajlandó megválni, ez az évek során már a védjegyévé vált. A szakállas nőként fellépő Conchita az osztrák köztévé szerint már eleget bizonyított, mindenesetre hazájában a közönséget és a szakmát is megosztja a rangos versenyen való jelenléte. A támadások ellenére a 25 éves énekes nagyon magabiztosan állt színpadra a szerdai főpróbán és a csütörtök esti elődöntőn is.


Fotó: Facebook

Egy osztrák lapnak azt nyilatkozta, már csak azért is esélyesnek látja magát a minél előkelőbb helyezésre, mert az Eurovíziós Dalfesztivál nagyon népszerű a melegek körében.
Conchita egyébként már tavaly is csak hajszálnyira maradt le a nagy lehetőségtől, hogy indulhasson a dalfesztiválon,  Ausztriában második helyre szavazta dalát a zsűri.

Mi azért reménykedünk benne, hogy a kint is nagyon népszerű, második legjobb pasinak választott, és mindenki szerint nagy esélyes Andrásunkat a fiúcsaj népszerűsége nem távolíthatja el a trón közeléből.

És íme, itt még szőrtelenül és Tom Neuwirthként énekelt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik