Szórakozás

Letartóztatták Kökény Attila testvérét

A Megasztár felfedezettjének bátyját a családja szeme láttára bilincselték meg otthonában néhány héttel ezelőtt. Állítólag fosztogatott.

A nyomozók gyanúja szerint Kökény Attila testvére és társai kamionokat fosztottak ki, amelyek vámszabad területen álltak arra várva, hogy rakományukat levámolják. Az ügy pikantériája, hogy egy vámos is a korpa közé keveredett. A bűnbanda nem válogatott, ha úgy adódott, akkor egy szállítmány energiaitalt lovasítottak meg, ha pedig éppen műszaki cikkeket találtak, azt vitték magukkal.

Fotó: TV2

Kökény bátyja, József már vallomást tett a hatóságoknak, s a Blikk szerint nem tartja magát bűnösnek. Azt állítja, egy ízben el akarták csalni a banda tagjai, hogy menjen el egy kamion kirámolásához segédmunkásnak, de amikor megneszelte, mire készülnek a többiek, kiszállt a tehergépkocsiból, és stoppal ment hazáig. A hatóságok persze nem igazán akarják elhinni ezt a verziót.

“Értesültünk mi is a dologról, de el sem akarjuk hinni. Mi úgy tudjuk, nem is vett részt a bűncselekményben, mert még idejében kiszállt a dologból. Várjuk, mikor térhet haza szeretteihez. Ő egy jó és tehetséges muzsikus, aki fizikai munkát sem röstellt végezni művész létére. Ennek lett az áldozata” – nyilatkozta a Blikknek Kökény Attila.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik