Szórakozás

Cicije van és retteg a macskáktól Kökény Attila

Kokeny-Attila(2)(960x640).jpg (Kökény Attila)
Kokeny-Attila(2)(960x640).jpg (Kökény Attila)

A Mr és Mrs show utolsó elődöntőjében Kökény Attila és felesége Aranka jutott tovább. Az énekesről többek között az is kiderült, hogy cicije van és retteg a macskáktól.

A tegnap esti Mr és Mrs showban Kökény Attila és felesége, Nádas György és kedvese, illetve Esztergályos Cili és férje küzdött azért, hogy bejussanak a középdöntőbe és esélyük legyen megnyerni a győztes párnak járó 3 millió forintot.

Esztergályos és férje nagyon szimpatikus pár volt, de sajnos alig sikerült pontot szerezniük. Azonban az kétségtelen, hogy a színésznőnek remek humora van. Amikor Liptai Claudia megkérdezte, hogy miért kellett harminc évet várni arra, hogy Cili bemutassa a férjét, lazán csak annyit válaszolt erre: “Nem akartam, hogy lecsapj rá”A házaspárról egyébként kiderült, hogy külön házrészben élnek és nagyon szeretik egymást. Cili egyébként korábban pont a Hír24-nek mesélt arról, hogy mi a hosszú házasság titka.

Nádas György és újdonsült felesége, Zsuzsa nagyon jól teljesített a különböző feladatoknál. Az viszont látszott, hogy nincsenek együtt olyan rég és van mit tanulniuk a másikról. Furcsa mód van egy 12. pontos “hitvesi kiáltványuk”, amiben például az is szerepel, hogy Nádasnak le kell hajtania a WC-deszkát.

Kökény Attila és felesége Aranka végig magabiztosan gyűjtögette a pontokat. A játék során pedig sok minden kiderült róluk. Például az, hogy Aranka elég féltékeny típus és ellenőrzi – pontosabban ellenőrizné – férje telefonját. Egyszer amikor az énekes hazament egy buliból és alig tudott magáról, akkor az asszony egy papuccsal megtaposta a fülét. Attila azt hitte, hogy azért fáj a füle mert az egyik haverja megharapta. Aranka csak fél év elteltével mesélte el pontosan mi történt. A feleség egyébként azt is elkotyogta a műsorban, hogy Attilának cicije van, amit nagyon utál. A bátorságpróbán pedig az is nyilvánvalóvá vált, hogy az énekes retteg a macskáktól. Egy percet kellett kibírnia pár cirmossal, ami láthatóan tényleg nehezére esett. Mindenesetre a házaspár gyűjtötte a legtöbb pontot, így utolsóként juthatott a középdöntőbe és esélye van a 3 milliós fődíjra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik