Szórakozás

Egy barátja sem volt Lagzi Lajcsinak

Míg a mulatós zene császára anno háromszáz SMS-t kapott a névnapjára, ma már csak hármat. Nem csoda, hisz állítja: egyetlen igaz barátja sem volt egész életében.

Galambos Lajos a Pimaszúr ottalszik tegnap esti adásában mesélt Papp Gergőnek arról, hogy milyen áldozatokat kellett hoznia a sikereiért.

“Magyarország legmagasabb zenei intézetét végeztem el, és a világon bárhol megálltam volna a helyemet trombitaművészként. A zenei tudásomnak csak a töredékét használtam, és az évfolyamtársaim is megvetve tekintettek rám… de én nagyon örülök, hogy ezt választottam” – mondja a videóban egykedvűen, egy köntösben a kanapéján ülve Lagzi Lajcsi.

“Az életemben volt olyan, hogy elszállt velem a ló. Olyan hosszú autóm volt, hogy nem láttam a végét, és sofőrrel jártam. Azt gondoltam, hogy ez hozzátartozik, de aztán rájöttem, hogy nem. Erre magamtól jöttem rá, mert senki nem mert rám szólni. Nem volt olyan igazi barátom, aki meg merte mondani a véleményét. Talán csak az öcsém. (…) Amikor a Dáridót hárommillióan nézték és éppen névnapom volt, egy alkalommal háromszáz SMS-t kaptam. Ha most megkérdeznéd, hogy mennyit kaptam a névnapomkor, akkor talán hármat…” – teszi hozzá Lajcsi, aki bevallja: sajnálatos módon pillanatnyi érdekszövetségeket értékelt túl.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik