Szórakozás

Bódi Csabi: Nem ciki a mulatós zene!

Észrevették, hogy egyre többet szerepelnek a mulatós zenészek? Mi is. Utánajártunk, hogy mi lehet ennek az oka és zseniális klipekkel is készültünk.

Rohamok gyötrik MC Hawert, aki alkoholelvonási tüntekektől szenved, Lagzi Lajcsi feltűnik az Éjjel-Nappal Budapestben, Nótár Mary minden héten a Sztárban sztár műsorban bizonyít, Jolly és Suzy megmentette a házasságát – csak pár cikk az elmúlt hetekből, ami egyértelműen bizonyítja, hogy komolyan előretörtek a mulatós zenészek.

Korábban még “ciki” volt róluk írni, de úgy tűnik, hogy az olvasókat komolyan érdekli a zenészek élete.

Míg az országosan ismert énekesek azzal büszkélkednek, hogy hány ezren/tízezren nézték meg a klipjüket, addig például Jolly és Kis Grofó – No roxa áj című klipjét több mint 7 milliószor nézték meg. Ráadásul nincs akinek ne maradna meg a “Beül a Jolly az A8-asba mikell a nőknek azt mindig ő tudja” sor.

Nótár Mary Rázd meg című klipjét pedig 8 millióan látták.

Kíváncsiak voltunk, hogy mi lehet az oka annak, hogy ennyire népszerűek a mulatós zenészek és Bódi Csaba választ is adott.

“Úgy gondolom, hogy a kétezres évek elejétől történt nagyobb változás a mulatós zenében. Elindultak a különböző ilyen témájú műsorok  – például Galambos Lajossal stb. – és az emberek egyre inkább kezdték megkedvelni ezt a műfajt. Az évek alatt persze eléggé nagy különbség alakult ki a zenészek között. Többek között mi a családommal képviseljük a színvonalasabb vonalat, hisz több mint 400 saját dalunk van. Jolly is rengeteget tett azért, hogy még többen szeressék ezeket a zenéket. Ugyanakkor nem csodálom, hogy egyre többen kedvelnek minket, de az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy a dalainkat nem játsszák a rádiók és klipjeinket sem látni átlagos zenecsatornán” – mondta Bódi Csaba, aki szerint a tehetségkutatókból megismert énekesek nem jelentenek konkurenciát számukra.

“Az ilyen műsorokban mindent a tehetségek alá raknak, gondolok itt arra, hogy profi stáb dolgozik a háttérben, de amikor véget ér egy évad, a feltörekvő énekesek nem tudnak mit kezdeni például egy falunapon. Sokan a közönséggel sem tudnak bánni. A mulatós zene egyébként mindig divatos lesz, hisz mindenki szeret felhőtlenül kikapcsolódni, még akkor is, ha vannak akik cikinek tartják ezt a zenét. Szerintem persze nem az” – tette hozzá Csaba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik