Szórakozás

Elhagyta az országot Lagzi Lajcsi fényevő guruja

Romániába menekült Galambos Lajos áldoktora. A mulatós zenész ma már nem érti, hogyan bízhatott Shine mesterben, aki a fényevésre ösztönözte.

„Jól felkészült dumája volt, az okfejtéseit tudományos köntösbe csomagolta, ráadásul azt mondta, hogy az egész semmibe nem kerül, próbáljam ki nyugodtan, és majd meglátom az eredményt” – mondta Galambos Lajos a Hetek interjújában arról a férfiról, aki Shine mesternek nevezte magát.

A férfi kapcsolatban állt azzal a agárdi házaspárral is, akinek a kisbabája meghalt, mert állítólag őt is fénnyel „etették”.

„Hallottam, hogy kapcsolatban voltak, de hogy pontosan mi történt, azt nem tudom, állítólag a kisgyermek már eleve betegen született. Mindenesetre, amikor ez a tudomásomra jutott, hogy nekik is adott ilyen tanácsokat, eldöntöttem, hogy nyilvánosság elé tárom a saját sztorimat, ami egyébként két-három éve történt” – mondta Lajcsi, aki felkereste a rendőrséget is.

„Egyúttal az ügyvédemmel a rendőrséghez is fordultunk. Zoli (Shine mester) azonban – ha jól tudom – azóta már Romániában osztja az észt. Azt mondta egyébként, hogy ő ezt a tudást Indiában szerezte meg. A módszernek része volt a meditáció is: meghatározott időközönként ki kellett ülnöm a napra és őrá gondolni. Annyi kérése volt még, hogy vállaljak titoktartást, senkinek ne beszéljek a kapcsolatunkról – mondta a zenész, aki nagyon hálás feleségének és a hivatásos orvosának, hogy végül észhez térítették.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik