Szórakozás

Ciánnal gyógyítják Bajor Imrét

A súlyos betegséggel küzdő színész állapota kezd javulni, úgy látszik az ijesztőnek tűnő alternatív kezelések eredményesnek bizonyulnak.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, az agydaganattal diagnosztizált Bajor Imre egyre jobban van. Egészségjavulása azonban egy olyan szernek köszönhető, melyet az orvostudomány nem csak hogy nem ismer el, de veszélyesnek is tart.

Fotó: Prizma Tv / Sajtóklub

A színésznek a B 17 nevezetű enzimet juttatják a szervezetébe, mely jelentős ciántartalommal bír. A molekula egyébként a barack vagy más csonthéjasok magjában is megtalálható és állítólag képes elpusztítani a rákos sejteket. A kezelés sikeressége ellenére az orvosok nem javasolják a használatát, a természetgyógyászok azonban kiállnak hatásossága mellett. A színész hozzátartozói és rajongói pedig egyszerűen csak boldogok, hogy Bajor jobban érzi magát, hiszen kezdetben 2-3 hónapot jósoltak neki orvosai.

“Már tudja mozgatni a kezeit és a lábait is, vagyis nagy bizonyossággal mondható, hogy zsugorodnak a rákos sejtek az agyában. Nagy reményeket fűzünk a kezeléséhez, hiszen a B17-infúzió a Vargha-metodikával ötvözve szemmel láthatóan sokat javít az állapotán” – számolt be a színész egy közeli ismerőse a Borsnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik