Szórakozás

Eltűntek az érdekbarátok Bajor mellől

A színész mellett betegsége idején már csak az igazi, régi barátok ülnek, szerintük azonban Bajor már jobban van és viccelődik is.

Bajor Imrét teljes titokban látogatják a barátok – írja a Bors. Az elmúlt hetekben a színész fülei otthonában járt Lorán Lenke, Oszvald Marika, Verebes István, de rajtuk kívül még számos kiváló színművész is meglátogatta Bajort. Szerintük a színész már jobban van, bevált nála az elmúlt időszakban kapott kezelés.

“Azt mesélte Imre, hogy nagyon jól reagál a szervezete a kezelésekre – többféle eljárást alkalmaznak kombináltan nála -, kezd visszatérni bele megint az életvidámság. Amikor kiderült, hogy beteg lett, akkor egy összetört, élni sem akaró embert láttam Imrében. Most viszont megint az a sziporkázó bohém lett, akinek megismertem. A lába még mindig nem tökéletes sajnos, a járás nehezére esik, de ezenkívül tényleg kifejezetten jó színben és hangulatban van. Megint poénkodik, és szívesen van társaságban. Látszik rajta, hogy örömmel tölti el, hogy sokan vannak, akik kitartottak mellette” – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő barát.

Fotó: RTL Klub

A színész mellett a betegsége előtt sokkal több ismerős gyűlt össze, a bajban azonban csak az igazi, régi barátok maradtak meg.

“Amikor Imre a csúcson volt, tömegek vették körül. Egy-egy bulin akár negyven ember is összegyűlt, óriási volt a slepp. Beszédes, hogy most, amikor beteglátogatóba megyünk, hármasával ülünk egy-egy kocsiban. Mi maradtunk meg neki, de ennek ő is és mi is nagyon örülünk. Aki eltűnt, annak nincs is itt keresnivalója” – tette hozzá a közeli barát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik