Szórakozás

Simon Cowell beszólt az Attractionnek

A producer szerint a 2013-as brit tehetségkutató győztes csapata elszúrta a karrierjét, amiért nem írták alá az általa kínált szerződést.

Mindenki álomkarrierről, luxusról, mesés lehetőségekről beszélt, miután az Attraction megnyarte a 2013-as brit tehetségkutatót, és a nagyhatalmú producer, Simon Cowell felkarolta a csapatot. Szűcs Zoltán csapata azóta táncolt a brit királyi család előtt, és szerepeltek Kínában is, de a mesés Las Vegas-i turnéről is sok szó esett. Folyamatosan keresik az utánpótlás-táncosokat, hogy minél több felkérést vállalhasson el a csapat. Simon Cowell most mégis csúnyán kifakadt rájuk, amiért nem írták alá a Las Vegas-i turnéról szóló szerződést. A producer szerint a csapat ezzel elszúrta a karrierjét.

Fotó: MTI

“Az Attraction mindenkit legyőzött, most pedig egy bank reklámjában szerepelnek. Hogy őszinte legyek, ez az ő problémájuk. Szerintem nincsenek is tisztában azzal a lehetőséggel, amit kaptak. Felajánlottunk nekik egy turnét, de valamiért nem vállalták el. Pedig az ilyen lehetőségeket meg kell ragadni” – fogalmazott Simon Cowell a The Sun című lapnak.

Rossznyelvek szerint azonban Cowell az utóbbi időben egyre méltatlanabb szerződéseket tolt pártfogoltjai orra alá, és minden egyes fillér után részesedést akart, amit a művészei kerestek.

 

Olvastad, hogy Danics Dóra újabban mentorkodik? A ValóVilág két játékosát, Izát és Krisztiánt tanítja énekelni. Részletek az NLC oldalán!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik