Szórakozás

Szupertitkos előadásra készül az Attraction

Hétfőn lép fel a csapat a Royal Veriety show-ban, a brit királyi család tagjai előtt.

Az Attraction tagjai a produkció előtt nem nyilatkozhatnak arról, hogy mivel lepik majd meg ismét a briteket, hiszen komoly titoktartási szerződést írtak alá. A brit online lapok cikkeihez írt hozzászólások szerin a nagy múltú rendezvényen fellépő sztárok közül az Attraction produkciójára kíváncsiak a legtöbben.

“Már alig várom, mivel rukkol majd ki az Attraction” – írja az egyik hozzászóló, míg egy másik az találgatja, vajon ismét brit szimbólumokkal tarkítják majd a táncukat: “Vajon ismét brit témája lesz a fellépésnek, vagy inkább a hazájukból mutatnak be valamit?”

A Royal Variety Performance idei előadásán fellép többek között a Take That korábbi oszlopos tagja, Gery Barlow is, aki egyébként a brit X-Faktor egyik mentora volt.

Az Attraction már régóta izgatottan készült erre a fellépésre.

“A győzelem után az egész média minket keresett. Interjúkat adtunk, élő adásból élő adásba mentünk. A legbüszkébbek pedig arra vagyunk, hogy a királyi család előtt fogunk fellépni. Egy hatalmas médiavállalkozás, Simon Cowell cége fog mögénk állni, bár ez egyelőre még nem tudjuk, mit jelent, de biztos, hogy csak jót hozhat” – utalt Szűcs Zoltán, a csapat  vezetője korábban a Hír24-nek a közel 400 millió forintos szerződésükre.

Gery Barlow valószínűleg ezzel a dallal kedveskedik majd a királynőnek:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik