Szórakozás

Bódi Margó még nem látta Gusztit meztelenül

38 éve házasok, 2 felnőtt fiuk van, de állítják: eddig még nem látták egymást ruha nélkül - és valószínűleg nem is fogják.

“Nem kell világosság ahhoz, hogy összejöjjön a gyerek” – mondja Bódi Margó a Storynak nevetve, aki nem is igazán érti, miért nem hiszik az emberek, hogy ő és Guszti még sosem látták egymást meztelenül.

“Nincs ebben semmi furcsa. Inkább az a szégyenletes, amikor egy apa ruha nélkül járkál a lakásban a gyerekei előtt. A fiaimmal 10 éves koruk óta nem voltam strandon. Úgy éreztem, elég nagyok már, nem lehetek fürdőruhában előttük. Ezért járunk Gusztival kettesben nyaralni, de olyankor sem vagyok hajlandó fürdőruhára vetkőzni, mert ez csak anyagában más, mint a fehérnemű. Nem a testemet szégyellem én, egyszerűen nem való, hogy hiányos öltözékben járkáljak az uram előtt. Régen nem volt divat ez a nagy meztelenkedés. Mindenki kérdezze meg a nagyszüleit, hányszor flangáltak bugyogóban meg gatyában egymás előtt. Mi, romák jobban ragaszkodunk a hagyományokhoz, mi még mindig úgy élünk, mint a régiek” – tette hozzá az énekesnő.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik