Szórakozás

VV Charlotte is DJ lesz

A volt villalakó úgy gondolja, a VV 6 új lendületet adhat a karrierjének.

VV Charlotte úgy döntött, DJ-ként folytatja majd pályafutását. A DJ Charlotte Courage néven zenélő lány nem most kezdte a szakmát.

“Már a VV előtt is zenéltem, igaz, többször feladtam, valahogy nem történt meg az áttörés. Remélem, a VV segít nekem abban, hogy beinduljon a karrierem. Igazából azért is kezdtem ismét zenélni, mert miután kijöttem a Villából, sokan megkerestek, hogy nem lenne-e kedvem fellépni, zenélni itt-ott. Én pedig úgy döntöttem, ha van érdeklődés, miért ne, ismét belevágok” – fejtette ki a Hír24-nek Charlotte.

A volt villalakó persze tudja, hogy nem kímélik majd a negatív kritikák sem, hiszen nem ő az első, aki valóságshow-szereplőből vagy modellből lett DJ.

“Már a villalétem előtt is találkoztam támadásokkal, hogy nő létemre zenélek, úgyhogy volt alkalmam hozzászokni. Tudom, hogy most is lesznek majd negatív kritikák, de inkább nem ezzel foglalkozom, hanem a pozitív üzenettel, amit szeretnék átadni az embereknek. Éppen ezért választottam a Courage nevet, ami bátorságot és a tűz parazsát jelenti. Hát ezt a parazsat akarom én feléleszteni az emberekben, akik a zenémet hallgatják majd” – tette hozzá a nemrégiben az őt ért prostivádakra is reagáló Charlotte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik