Szórakozás

Müller Attila: Teljesen lököttnek tartanak

A műsorvezető hajmeresztő produkciókkal szórakoztatja barátait. Eddig megúszta sérülés nélkül, de akciói közel sem veszélytelenek.

Müller Attila néhány éve már a kaszkadőrmesterségbe is belekóstolt, ezért nem állnak tőle távol a meghökkentő mutatványok. Egy bolondok napján tartott rendezvényen például egy vasrúdon fejjel lefelé lógva szaxofonozott, ami a közönség tetszését is elnyerte. A mutatvány apropóját az adta, hogy egy ismert sörmárka legendás tehetségeket keres a Facebookon.

Az Édes Életben is felbukkanó tévés azonban nem csak a rajongókat szórakoztatja adrenalin növelő attrakcióival, olykor-olykor a barátaira is ráhozza a frászt.

“Szeretek barkácsolni és ennek kapcsán felfedeztem magamban egy őrült tehetséget. Tudom pont olyan szögben tartani a fejemet és az orromat, hogy egy viszonylag hosszú fúrószárral bele tudok fúrni úgy az orrlyukamba, hogy nem sérti meg igazán se az agyamat, se semmimet. Vannak ilyen hülye produkcióim, amivel a haverokat elszörnyűltetem és azt gondolják rólam, hogy teljesen lökött vagyok” – mesélte Attila a Hir24-nek.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik