Szórakozás

Valóságshowban szerepel Müller Attila

müller attila (müller attila, )
müller attila (müller attila, )

A műsorvezető a TV2 új reality műsorának egyik főszereplője lesz.

Müller Attila korábban már szerepelt reality műsorban, a mostani azonban számára is újdonság lesz. A műsorvezető az Édes élet című új sztár-realityben enged majd bepillantást az életébe. Müller Attila mellett Győzike, Gombos Edina, Berki Krisztián és Szögeczki Ági életét lehet majd figyelemmel kísérni.

“Az eddigi reality-szerepléseim irányítottak voltak, azaz egy adott szituációban kellett helyt állnom. Az Édes életben azonban csak önmagamat adom és igyekszem megmutatni minden olyan apróságot, ami igazán jellemző rám” – mesélte a StoryOnline-nak Müller Attila, aki azt is elárulta, a műsorból kiderül majd az is, hogy mi lett a sorsa a leégett háznak, ahol élt.

A műsorvezetőnek közel két éve ugyanis újra fel kellett építeni az életét, miután a ház, ahol lakott teljesen leégett. A barátok és a család azonban rengeteget segített az újrakezdésben.

“Ha a családom és a barátaim nem állnak mellém, még jobban összetörtem volna. Ők figyeltek rá, hogy ne forduljak be és ne zuhanjak magamba. Amikor nagyon magam alatt voltam, felrángattak és elhívtak bulizni. Az is nagyon jól esett, amikor az utcán odajöttek hozzám idegenek és azt mondták, hogy hallották, mi történt, tartsak ki, majd jóra fordul minden” – mesélte az esküvőkön ceremóniamesterként is dolgozó Müller Attila.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik