Szórakozás

Durván bedrogozták a magyar celebeket

Dömsödi Gábor, Mészáros Árpád Zsolt, Müller Attila, Dévényi Tibor - mindannyian azt állítják, hogy drogot kevertek az italukba. Ez is bizonyítja, nemcsak a nőknek kell vigyázniuk.

Nemrég írtunk arról, hogy Müller Attila egy vidéki szórakozóhelyen bulizott, amikor drogot csempésztek az italába.

“Nagyon oda kell figyelni, legyen szó akár férfiról, akár nőről. Velem két éve történt ilyen, egy vidéki szórakozóhelyen voltunk, és az ismerőseim ismerősei nyomtak nevetve a kezembe egy poharat, amit alaposan meghúztam. Utólag furcsa volt, hogy cinkosan összenevettek, ám csak akkor lettem rosszul, amikor már hazaértem. Nem gondoltam, hogy nagy lehet a baj, de egy idő után nem bírtam tovább, kihívtam az ügyeletet, annyira rosszul lettem. Az orvos vonakodva jött, azt hitte, csak hisztizek, de amikor csinált egy EKG-t, elkerekedett a szeme, olyan szívritmuszavarom volt. Azonnal bevitetett a detoxikálóba, ahol a vizsgálat kiderítette, hogy olyan mennyiségű amfetamin volt a szervezetemben, ami akár az életembe is kerülhetett volna” – mesélte a Hír24-nek a műsorvezető.

Az Operetszínház művészét, Mészáros Árpád Zsoltot is bedrogozták, de őt állítólag meg is verték és kirabolták.
“Az események annyira megviseltek idegileg is, hogy a baleseti sebészet után a pszichiátrián kötöttem ki” – magyarázta korábban MÁZS.

“Nálam volt a zenekarom pénze, több százezer forintot loptak el tőlem. A barátaim találtak rám szakadt ruhában, állítólag szörnyű körülmények között. Ki voltam száradva, annyira, hogy még nyelni sem tudtam. Szerintem üveggel is fejbe verhettek, mert napokkal később még szilánkokat szedtem ki a fejemből! Még a sebészetet is újra megjártam, mert begennyesedett a sérüléstől a fél fejem” – mesélt szenvedéseiről a színész-énekes.

Dömsödi Gábor pedig nemrég megjelent könyvében írta le, hogy Hajdú Péter születésnapi buliján GINA-t kevertek az italába. Egy interjúban bevallotta, hogy ez volt élete egyik legszörnyűbb élménye.

“Négy óra van az életemben, amivel nem tudok elszámolni, amikor Hajdú bulija után beletettek az italomba egy Gina nevezetű drogot. Hogy ebben a négy órában mi történt, azt nem tudom, de ha csináltam volna valami rosszat, az már ott lenne az interneten, úgyhogy megnyugodtam. Ennek a négy órának a kivételével – amikor bedrogoztak, nem azért, hogy kiraboljanak, hanem hogy hülyét csináljanak belőlem -, minden percemmel el tudok számolni” – tette hozzá.

A hírességek közül egyébként Dévényi Tibor volt az, aki megúszta egy enyhe rosszulléttel, amikor egy bulin belekortyolt egy elé készített italba.

“Beleittam a pultra letett koktélba, és hirtelen nagyon rosszul lettem tőle. Csak pár kortyot ittam belőle, és nagyjából három perc múlva forogni kezdett a világ velem” – magyarázta Dévényi, aki kis pihenés és sok víz után jobban lett és egy életre megtanulta, hogy csak olyan italból iszik, amit előtte készítenek, vagy bontanak fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik