Szórakozás

Alekosz: A VV6-ot csak művészi színvonalú játékos nyerheti

A VV4 nyertese, Nagy Alekosz szerint a Való Világ következő szériáját biztosan nem meztelenkedő játékos nyeri.

Ahogy arról már írtunk, hétvégén indul az RTL II-ön a Való Világ következő szériája.A VV4 nyertesét, Alekoszt eddig azonban nem kereste meg a csatorna egy esetleges együttműködés miatt. Ez persze nem annyira meglepő, tekintve, hogy Alekosz korábban szerepet vállalt a TV2-ön futó Összeesküvőkben. A valóságshow szereplő szerint azonban nem rossz a kapcsolata a csatornával.

Fotó: Facebook

“Nem mondanám, hogy annyira megromlott volna a viszonyunk, bár azt el tudom képzelni, hogy az RTL-nél cselédszinten éles hangok vannak, fújolnak esetleg, de az alsóbb szint. Nem kell összekeverni a vezérkarral. Az viszont igaz, hogy három éve nem kommunikálunk egymással” – magyarázta a Hír24-nek Alekosz, aki mindenképpen figyelemmel kíséri majd az új szériát.

“Láttam videókat az indulókról és megvan a véleményem. Volt egy teljesen meztelen lány is, aki ha bejut, biztos az elsők között fog kiesni. Vetkőzéssel nem lehet megnyerni a Való Világot. Senki ne gondolja, hogy elég a magamutogatás, a játékot művészi színvonalon kell űzni, ahogy annak idején én tettem” – tette hozzá Alekosz.

A VV6 válogatón készült videónkat ITT találjátok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik