Szórakozás

Tvrtko kiakadt Kiszel Tündére

A TV2 műsorvezetője kiborult, miután megtudta, hogy Kiszel Tünde egy 13 éves kislányt fenyegetett.

Ahogy arról reggel írtunk, Kiszel Tünde állítólag megfenyegetett egy 13 éves kislányt. Ezt persze a TV2 megmondóembere Vujity Tvrtko nem hagyta szó nélkül és a Facebookon fejtette ki véleményét. Hosszú írás, de érdekes:

“Az úgynevezett Naptárdíva szó szerint azt írta az interneten egy 13 éves (!) kislánynak, Lilinek, hogy: “Összeverlek, hogy anyád lepedőben visz haza!” Mindezt azért tette, mert saját gyermeke, Donatella és Lili összevesztek. A nő így kelt saját gyereke “védelmére”. A “Naptárdíva” az üzenetét a “Szeretjük Kiszel Tündét” facebook-oldaláról küldte. Régebben írtam arról, hogy milyen vicces/szomorú, hogy van két oldal, a “Kiszel Tünde”, meg a “Szeretjük Kiszel Tünde” lap, amelyet nyilvánvalóan ugyanaz a személy kezel, és ez a két oldal egymást dicséri. Sokatmondó dolog ez, de igazából jelentéktelen. A mostani gyerekfenyegetés viszont nem az, több oldalból sem. Mint hasonló gyermekek édesapja, pontosan tudom, hogy a gyerek a gyerekkel, a szülő a szülővel intézi a dolgait. Szülő más szülő gyerekéhez nem ér hozzá, nem fenyegeti. Ez neveltetés kérdése, nincs mit hozzátenni. Hanem, amiért most klaviatúrát ragadtam. Lehet most szidni, belerúgni ebbe a teljesítmény nélküli kamucelebbe, ezredszer is le lehet írni, hogy valós teljesítmény nélkül uralja a cikkeket, címlapokat, dupla oldalas, fényképes sajtófelületeket, ugyanakkor rá kellene arra jönnünk, hogy az ő szégyene (mert kétségtelenül az!), egyben a mi újságírói felelősségünk is. Mi emeltük ki, mi mutogatjuk, mi számolunk be róla, újságírók írják le nyilvánvaló hazugságait, amellyel megtéveszti az olvasókat/nézőket, hülyíti az újságírókat. És közben szépen lassan elhitte, hogy neki ezt lehet. Ő sztár! Semmilyen módon nem szólok bele abba, hogy esetleg milyen pszichés deformációt okozhat mindez a lányánál, az meg, hogy nála mit okoz, nos, az a szemünk előtt zajlik, mindannyian látjuk. Hanem, ez most lehetne a határ.

Fotó: TV2

A magyar sajtó képviselőinek mától tudniuk kell, hogy cikkeikkel, beszámolóikkal egy olyan “Dívát” reklámoznak, aki a saját facebook-oldaláról elismerten és bizonyíthatóan azt írt egy 13 éves kislánynak: “Összeverlek, hogy anyád lepedőben visz haza!” Minden egyes jópofának tűnő hazugságánál villanjon be ez az egyetlen mondat, amit egy gyereknek írt! És utána lehet bájoskodni! Ma reggel feltöltöm azt a videót, amely a Mokka korábbi, évekkel ezelőtti műsorát mutatja, és benne azt, ahogy akkor fogadtam a “Naptárdívát”! Azért teszem közszemlére, hogy senki ne mondhassa, hogy én nem szóltam, méghozzá évekkel ezelőtt. Nos, ez az a Mokka, ahol én személy szerint soha többé nem akarok látni egy gyermeket ilyen módon megfenyegető kamucelebet. És – hogy bevalljam őszintén – sehol máshol sem! És a lájkok és megosztások ezúttal jelenthetik azt, hogy egyetértetek velem, ha tényleg így van! Mert nekem ez a véleményem” – írta a Facebookon Tvrtko.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik