Szórakozás

Kiszel Tünde plasztikáztatott

A naptárdíva szeretné minél tovább megőrizni fiatalságát, ezért olyan lépésre szánta el magát, ami eddig ütközött elveivel.

Kiszel Tünde boldog új párja, az egyetemista Szabolcs oldalán, de talán a köztük lévő korkülönbség mégis okoz egy kis problémát. Habár Tünde elégedett külsejével, most mégis úgy döntött, plasztikai sebész segítségét kéri a fiatalodásban.

“Úgy gondolom, hogy a szépség belülről fakad, de ennek ellenére én odafigyelek a bőrömre és ápolom, bár azt mondják, hogy jó géneket örököltem. Szeretném hangsúlyozni és leszögezni, hogy soha nem volt plasztikai beavatkozásom és most sem szeretném. Olyan kezelést és megelőzést szeretnék, ami során természetes anyagokkal töltik fel diszkréten az arcom, hogy még üdébbnek és fiatalabbnak látszódjak” – mondta határozottan Kiszel az Aktív kameráinak.

Elhatározása ellenére Tünde a hialuronsavas feltöltés mellett, a botoxot is kipróbálta. Kisimult arca láttán azonban nem bánta meg döntését, még az is lehet, hogy pár év múlva komolyabb beavatkozásnak is alá veti magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik