Szórakozás

Kiszel Tünde veréssel fenyegetett egy 13 évest

"Összeverlek, hogy anyád lepedőben visz haza" - írta Donatella egyik osztálytársának a naptárdíva. A szülők teljesen kiakadtak, Tünci nem érti.

Kiszel Tünde a Blikk szerint durván megfenyegetett egy 13 éves kislányt. “Hagyd abba a gyalázkodást, mert úgy összeverlek, hogy anyád lepedőben visz haza” – a naptárdíva állítólag az interneten ezt írta Donatella osztálytársának. A gyerekek között hetek óta tartó Facebook-vitának próbált így véget vetni Tünci. A kislány szülei döbbenten olvasták a sorokat, és természetesen azonnal számon kérték a celebet.

Fotó: Koczka Máté

“Felhívtuk, és el is ismerte, hogy ő küldte az üzenetet, majd lerázott minket. (…) Én aznap nem engedtem iskolába Lilit, aki nagyon megrémült. A lányom azóta nem is beszél Donatellával, de sajnos a dolog nem ült el, a gyerekek azóta is bántják egymást az iskolában. Ráadásul megtudtam, hogy Tünde nemcsak a lányomnak, de két másik kislánynak is elküldte a levelet, nekik azt írta, hogy állítsák le Lilit, mert különben összeveri. Egyszerűen felháborító ez az egész. Még azon is gondolkodtunk, hogy feljelentést teszünk” – árulta el a Blikknek a felháborodott édesanya, akit az bosszant igazán, hogy a naptárdíva még csak bocsánatot sem kért.

Tünci a napilap újságírójával már nem akart beszélni a történtekről, csak ennyit vágott hozzájuk: “Nem értem, mi köze van ehhez a Blikknek?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik