Szórakozás

Felesége tartja a lelket Bajor Imrében

Farkasházy Tivadar szerint a feleség, Ildikó az oka, hogy a színész ennyire pozitívan áll a betegségéhez.

Farkasházy Tivadar szerint Bajor Imre pozitívan álla betegségéhez és sokkal jobban van, amióta hazajött Kínából. Szerinte ez főleg Bajor feleségének, Ildikónak köszönhető.

“Ildikó nagyszerű ember, aki rengeteget tesz érte. Nagy szerepe van abban, hogy Imre a betegségével kapcsolatban is ennyire higgadtan és pozitívan gondolkozik” – mesélte a Blikknek Farkasházy Tivadar, aki nagyon hisz abban, hogy az új kezelésnek köszönhetően minél előbb talpra áll Bajor.

Fotó: RTL Klub

Közben a BEST arról ír, hogy Farkasházy önmagát okolja, hogy annak idején nem volt erőszakosabb, és nem vitte Imrét orvoshoz az ártatlannak tűnő lábfájással, pedig egy másik ismerősénél is így kezdődött a baj.

“Egy közeli barátomnak is fájta lába, hetekig, hónapokig járt egyik orvostól a másikig, a végén fizioterápiával kezelték. Aztán kiderült, ez a lábfájás csak egy másodlagos tünet, hosszas vizsgálódás után ugyanis kiderült, egy nagyon súlyos betegség állt a háttérben. Ennél a barátomnál is végignéztem, hogy egy fél évig hogyan szórakoznak a lábával, és keresik a fájdalom okát. Végignéztem, hogy egyre nehezebben ment, egyre romlott az állapota, aztán rájöttek, hogy miért” – mesélte a lapnak Farkasházy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik