Szórakozás

Farkasházy: Nem igaz, amit Bajorról írnak!

Az agydaganattal küzdő színész barátja szerint Bajort nem azért küldték haza Kínából, mert nem tudnak segíteni rajta.

Farkasházy Tivadar szerint Bajor Imrének esze ágában sincs elhagyni magát, ráadásul azokat a híreket is cáfolta, miszerint azért küldték volna haza Kínából az agydaganattal küzdő színészt, mert nem tudnak segíteni rajta.

“Egy szó sem igaz abból, ami több hírportálon is megjelent, hogy Imrét azért küldték haza Kínából, hogy minél többet legyen a családjával, mert nem tudnak rajta segíteni. Egy barátom ott volt, nem hangzott el ilyen. Kínában az derült ki, hogy az a fajta kezelés, amit ők alkalmaznak, Imre betegségére nem igazán megfelelő. Voltak olyan becsületesek, és ajánlottak helyette egy másikat, ami hatásosabb és Magyarországon is elérhető. Tudomásom szerint pár napon belül már el is kezdik Imrén az új kezelést. Arról azonban semmit nem szeretnék mondani, milyen terápiáról van szó. Ez ugyanis csak rá és a családjára tartozik” – szögezte le a Blikknek Farkasházy.

Fotó: Prizma TV

“Bizakodóak vagyunk, mert Imre rendkívüli bátorságról tesz tanúbizonyságot ebben a nehéz helyzetben. Higgadtan és pozitívan gondolkozik. Ez nagyon sokat számít! Mindannyian tudjuk, ilyen esetben mennyire fontos a beteg hozzáállása. Nagyon reménykedem az új kezelésben” – tette hozzá Farkasházy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik