Szórakozás

Félrekezelték Bajor Imrét

Farkasházy Tivadar hónapok óta lelkiismeret-furdalást érez, mert nem figyelmeztette a barátját időben, hogy lábfájása egy súlyosabb betegség tünete is lehet. Akkor talán korábban kiderülhetett volna, hogy nagyobb baj van a háttérben...

Farkasházy Tivadar összetört. Bajor Imre legjobb barátja, aki a színész kínai gyógykezelésének megszervezésében is közreműködött, önmagát okolja, hogy annak idején nem volt erőszakosabb, és nem vitte Imrét orvoshoz az ártatlannak tűnő lábfájással. Pedig egy másik ismerősénél is így kezdődött a baj.

Fotó: Prizma TV

“Egy közeli barátomnak is fájta lába, hetekig, hónapokig járt egyik orvostól a másikig, a végén fizioterápiával kezelték. Aztán kiderült, ez a lábfájás csak egy másodlagos tünet, hosszas vizsgálódás után ugyanis kiderült, egy nagyon súlyos betegség állt a háttérben. Ennél a barátomnál is végignéztem, hogy egy fél évig hogyan szórakoznak a lábával, és keresik a fájdalom okát. Végignéztem, hogy egyre nehezebben ment, egyre romlott az állapota, aztán rájöttek, hogy miért” – mesélte a barátját korábban is megvédő Farkasházy a BEST-nek.

Farkasházy Tivadar vallomását elolvashatod a BEST legfrissebb számában, amiből az is kiderül, hogyan küzd meg Bajor Imre a súlyos betegségével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik