Szórakozás

Rippel Feri: Kihátrálhattam volna Vivi rákja elől

Az artista házasságát, Vivien betegsége tette tönkre, mégis úgy érzi jó döntést hozott, hogy mellette volt a nehéz időkben.

Rippel Feri és ex-felesége, Simó Vivien kapcsolata már lassan egy éve, hogy véget ért, az artista pedig úgy gondolja, hogy a retteget betegség tette tönkre boldogságukat. Feri sokat vívódott, mikor szembesült Vivi diagnózisával, végül úgy döntött átsegíti szerelmét a rákon.

“Amikor a Viviennel összejöttünk a felhők fölött jártunk és ebbe rondított bele ez a csúnya kor, szinte rögtön a kapcsolatunk elején. Akkor úgy gondoltam, hogy nekem az a feladatom, hogy ezt a lányt ne hagyjam magára. Nagy valószínűséggel ez jócskán hozzájárult ahhoz, hogy most itt van közöttünk és nagyon egészséges és boldog és anya lehet. Amikor ez a feladat elém került, én a helyes utat választottam. Nem hátráltam ki, pedig egy fél éves kapcsolatból az ember könnyedén ki tud lépni. Végigmentünk ezen a rögös úton és itt látom a kisfiamat, ezért úgy érzem, hogy helyesen döntöttem” – mesélte Feri Joshi Bharat műsorában.

Rippel azt is elárulta, hogy Viviennel, aki már új társat is talált magának, nagyon szoros a viszonyuk és a különválás kisfiuk számára is ideálisabb.

“Jelen pillanatban a barátságunk elég szoros Vivivel és nagyon jó a hangulat köztünk. A gyerek pedig azt látja, hogy van egy anyukája és egy apukája, akik mindketten boldogok a saját környezetükben, a saját életükkel és nincs állandóan veszekedés.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik