Szórakozás

Ismét rákos lehet Rippel Feri volt felesége

Vivien pár hete azon örvendezett,hogy mégiscsak lehet saját gyermeke a petefészekrák ellenére. A minap azonban megtudta,a beavatkozás halálos kockázattal jár, újra rákos lehet. Ráadásul cisztát találtak a veséjén...

Orvosi bravúrral lehet ismét gyermeke Rippel Feri volt feleségének, Simó Viviennek – számolt be róla korábban a BEST magazin. Az újabb szüléshez ugyanis már nincs szükség kölcsönpetesejtre. Tényleg Vivien lehet az első magyar nő, aki egy korszakos eljárásnak köszönhetően mégiscsak világra hozhatja saját gyermekét a rákos petefészkek eltávolítása és a kemoterápia dacára. A halálos betegségből felgyógyult édesanya azonban elbizonytalanodott, vállalkozzon-e, vállalkozhat-e a bonyolult beavatkozásra.

Fotó: TV2

“Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, újra átélhetem a babavárás és a szüléscsodáját. Csakhogy az orvosom a minap elárulta, bizony nem kockázatmentes a dolog: megvan az esélye, hogy ismét rákos lehetek, akkor pedig nem tudnám fölnevelni a kisfiamat…” – mesélt vívódásáról a BEST-nek a volt férje egykori testőrébe szerelmes Simó Vivien.

Hogy milyen veszélyek fenyegetik pontosan Simó Vivient, és hogy vajon vállalkozik-e mindezek ellenére egy újabb babára, kiderül a BEST magazin legfrissebb számából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik