Szórakozás

Elkaszálták Az élet show-ját

Már biztos, hogy április 7-től eltűnik a képernyőről a TV2 realityje, amelynek több szereplőjét még nem is értesítette a csatorna a hírről.

Az élet show-ját kezdetben civil szereplőkkel indították útjára, de a TV2 jobbnak látta, ha az Édes Élethez hasonlóan ezt a műsorát is celebekkel tuningolja fel.

Annak ellenére, hogy folyamatosan tűnnek fel új szereplők, tegnap például az Ének Iskolájának nyertese, Farkas Zsolti jelentette be, hogy családjával szerepelni fognak, a csatorna úgy döntött, már csak egy hétig tartja műsoron a show-t.


Fotó: RTL Klub

Ezek után, több szereplő is szorosabbra húzhatja a nadrágszíjat, hiszen az RTL Klubtól átcsalt Való Világosok, mint Baukó Éva vagy Szandika minden bizonnyal megérzi majd gázsijuk hiányát.

A TV2 sajtószóvivője, Koltay Tamás a Borsnak elárulta, hogy tervezték a műsor lecserélését, de nem kizárt, hogy később újra visszatér a produkció.

Az élet keserű show-ja

Úgy tűnt, a sorozatra február végén már kimondta a csatorna a halálos ítéletet (olvasóink 2/3-a szavazott nemmel a kérdésre, miszerint nézik-e a műsort), de végül kapott még egy kis időt. A valóságot átértelmező show-k kapcsán ekkoriban szólaltak meg a kritikus hangok, amire Kolosi Péter reagált, amii pedig újabb reakcióáradatot indított el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik