Szórakozás

Csisztu Zsuzsa ma is megszólítja elhunyt szüleit

A műsorvezető úgy érzi, túl hamar kellett elengednie szüleit, akik unokáikat sem ismerhették meg. Zsuzsa legszívesebben még most is édesanyjához fordulna segítségért.

Csisztu Zsuzsa szerint sosem lehet felkészült az ember szülei elvesztésére, de neki mégis túl korán kellett megéreznie hiányukat. A Nagy Duettben is szereplő tévés Joshi Bharat műsorában mesélt fájdalmas történetéről és arról, mivel a legnehezebb megbirkóznia.

“36 éves voltam, amikor az édesanyám elment és alig 38, amikor az édesapám is. Apám szerintem belehalt abba, hogy végig kellett csinálnia édesanyám betegségét, agóniáját és elvesztését. Nem éreztem magam késznek erre. Legfőképpen azért nem, mert habár édesapám megérte a nagyfiam születését, de már nem volt olyan állapotban, hogy nagyszülőként élvezze az unokájával való kapcsolatot és nagyon szerettem volna ezeket az élményeket megosztani velük. Emiatt van bennem egy el nem múló hiányérzet. Vannak olyan apró jelek és útmutatások, amiben hiszek, hogy az ő óvó-védő jelenlétük ott van, de még talán meg is szoktam őket szólítani. Látod anyukám, milyen édes? Mit szólsz hozzá?”

Csisztu Zsuzsa a videó 15. percétől mesél szülei elvesztéséről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik