Szórakozás

Fizetős behajtásért kampányol Schobert Norbi

A fitneszguru azt szeretné, ha a Dunakanyarban a nem ott lakóknak fizetnie kellene a behajtásért.

Schobert Norbi alaposan megosztotta a rajongókat Facebook posztjával, amiben azt javasolja, hogy a Dunakanyarba autóval érkezőknek fizetniük kelljen a behajtásért.

“Dunakanyar. Otthonom. Csodálatos. Hétvégenként pokol. Kígyózó autók órákig állnak. Benzingőz, anyázás, kidobott szemét az út mellett és az erdőkben. Az útfelújítást nem nyomja a média, mindenki csapdába esik. Órákra. Bezárt vendéglők, parkolódíj fosztogató közteresek. Ordítva rohannak a mentők, a hétvégi motorosok padlógázzal előzik a veszteglő sort. Persze, hogy eléjük fordulnak az idegbeteg, menekülő autósok… Halál. Mindig” – kezdte a közösségi oldalon Norbi, majd előállt az ötlettel is:

Fotó: TV2

“Csak halkan kérdezem: Egy ilyen kiemelt kiránduló helyen miért nem szednek a helyi lakcímmel nem rendelkező autók és motorok után matricás behajtási díjat Szentendre-Esztergom vonalban? Kaphatnának cserébe érte helyi fejlesztéseket, ingyenes parkolást! Sőt! Aki bringával ingyenesen teker ki, annak az önkormányzat emberei díjmentes frissítővel kedveskedhetnének. Védeni kéne az értéket, fejleszteni és szűrni. Ez a véleményem akkor is, ha sokan nem fognak érte szeretni” – írta közösségi oldalán Norbi.

A fitneszguru javaslata nem aratott osztatlan sikert, sokan felhívták például a figyelmét arra, hogy aki mondjuk nem a közelből érkezik, de oda szeretne menni kirándulni, bizony valahogy érkeznie kell, és ha még a behajtásért is fizetni kellene, sok család esne el ettől a lehetőségtől. Norbi azonban gyorsan megoldotta ezt a problémát is: “Erre van a HÉV” – zárta rövidre a mostanában magányos embereket felkaroló Norbi a témát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik