Szórakozás

Két magángéppel mennek Norbiék luxusutazásra

Törökországi luxusútra tarthatnak a rajongók a Schobert házaspárral.

Tavaly nyáron nagy port kavart, amikor kiderült, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka saját gépen viszi Alakreform táborának jelentkezőit százezrekért egy egyhetes táborba. A borsos ár sushit és homárt is tartalmazott, sőt, a táborozók prémium minőségű ételt fogyasztanak, természetesen az UpDate ételekkel kombinálva. Tavaly a Gundel étterem séfje küldött a szálló szakácsának a recepteket, hogy ha valakinek például születésnapja van, akkor a helyiek elkészíthessék a szénhidrátcsökkentett tortáját.

Fotó: TV2

A nem kis költség ellenére tavaly óriási volt a túljelentkezés, akadt, akinek már nem is jutott hely. Éppen ezért idén úgy döntött az edzőpáros, hogy nem egy, hanem két gépet bérel a táborozóknak, az egyik pedig már majdnem meg is telt, noha még négy hónap van a táborig.

“Utazz velünk Törökországba!! 2014-ben ismét TÖRÖKORSZÁGBAN tartjuk az idei külföldi Alakreform tábort! A török Riviéra csodás luxus szállodájában, a Calista Luxury Resortba megyünk JÚLIUS 19-26-ig! Két repülőgépet foglaltunk, hogy senki ne maradjon le!! El sem tudom képzelni, hogy az idei tábor milyen csodálatos lesz! Már most ¾-ig van a repülőgép! Idén még szebb szálloda, közvetlen tengerpart és sok-sok élmény vár ránk” – írta ki Facebook-oldalára Rubint Réka. Aki pedig nem tart százezreket a kispárna alatt, ne keseredjen el, hiszen Rékáék szerint bőven van még idő a gyűjtögetésre. – “Most még időben vagy, tudsz tervezni, gyűjteni!!! Az ár MINDENT tartalmaz!” – írta még posztjában Réka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik