Szórakozás

Őket fogadja örökbe Schobert Norbi

A fitneszguru elhatározta: ezután egyetlen dolgot hajlandó anyagilag támogatni.

Schobert Norbit és Rubint Rékát rengetegen keresik, hogy anyagi támogatást nyújtsanak. Nem csak civil szervezetek, hanem magánemberek is kérnek tőlük segítséget, ők azonban már sokszor csalódtak, így elhatározták, hogy ezentúl egyetlen ügyet támogatnak csak.

“Az egyetlen dolog, amit ezentúl anyagilag támogatni fogunk! Rengeteg megkeresést kapok naponta, amelyek egy része valós, más része üzletszerű. Eddig sok örömöt okoztunk és néha óriásit csalódtam. Sok-sok éve Rékával olvastunk egy könyvet, amelynek címe “Szemem fénye Nail”. Mindketten sírtunk, mert egy Édesanya küzdelmét mutatta be rákos kisfia életéért, de a végén a halál erősebb volt. Ő később létrehozta a Szemem Fénye Alapítványt és a pécsi Dóri Házat, ahol hospice segítséget nyújt a gyógyíthatatlan, haldokló gyerekeknek. Állandó felügyelet, ellátás és sajnos utolsó kívánságok, örömök valóra váltása. Ez a szolgáltatás sajnos egyelőre még nem kap rendszeres állami támogatást. Számomra háromgyermekes apaként nincs szívszakítóbb érzés, mint a tudat, hogy egy kicsi soha nem lehet űrhajós, királylány, szerelmes, sikeres, vagy szülő” – írta ki Facebook oldalára Norbi.

Fotó: TV2

A fitneszguru már meg is kötötte a megállapodást az alapítvánnyal, amelyben az áll, hogy örökbefogad két nővért.

“A legtöbb, amit tehetek, hogy a megmaradó pillanatokat szebbé tegyem termékeink bevételéből. Ezért megállapodást kötöttem velük, hogy felajánlásukhoz csatlakozva “örökbefogadok” két főállású nővért és a teljes fizetésüket átvállaljuk. Ezen felül a kicsiket termékekkel, élményekkel, kívánságok végrehajtásával támogatjuk. Úgy érzem ez a legfontosabb amit tehetünk és ez a jövőben minden egyéb kérést felülír” – tette hozzá Norbi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik