Szórakozás

Oszternek csaknem egymilliós kártérítést kell fizetnie

A színésznek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, miután autójával karambolozott az egyik bevásárlóközpontban.

Felmérték a MOM Park mélygarázsában okozott károkat, a kivitelező pontos árajánlatot is készített az Oszter Sándor színművész által megrongált bejáróról. Először úgy gondolták, hogy 6-700 ezer forintból ki tudják javítani az egyik márványoszlopon, az abban lévő acél tartószerkezetben és a mélygarázs falán hosszan húzódó sérüléseket, de a Blikk információi szerint Oszternek kis híján egymillió forintot kell fizetnie.


Fotó: RTL Klub

Bár a színész az eset után tagadta, hogy ivott volna, később kiderült, hogy 2,17 ezrelék volt a véralkoholszintje, ami jó pár felesnek felel meg. Oszter a Borsnak most azt mondta, észre sem vette, hogy nekiment egy oszlopnak, és csak az eset után ivott – egészségügyi okokból, ahogy a nagymamája tanácsolta

“Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mostanában gondjaim vannak a vérnyomásommal, és többen azt javasolták, hogy ilyenkor kapjak be egy felest. Ez történt most is, de csak a balesetet követően, és nem egyet, ami a történtek szempontjából lényegtelen” – mondta a Borsnak Oszter, aki az ütközést nem is észlelte. Így beszélt a Mokkában: “Azt érzékeltem, hogy felhajtottam a padkára, de azt nem, hogy elsodortam az oszlopot.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik