Szórakozás

Stohl ellen vallott volt rabtársa

A színész ismét nem jelent meg saját perén, ám a tárgyalást így is megtartották.

Az ittasan és kábítószer fogyasztása után súlyos közúti balesetet okozó Stohl András öt hónapot töltött a Kozma utcai börtönben, szabadulása után pedig börtönélményeit megírta egy könyvben, amelyben többek között azt állította, hogy egy arab fogvatartott Koránját széttépték, amit a fegyintézet cáfolt.

“Az arabot szépen megcsinálták. Széthányták a szekrényét, majd egy SIM-kártya-tokot találtak az öltözőszekrényében. Pár nap múlva kiderült, hogy az üres SIM-kártya-tok nem volt elég bizonyíték… Többször lerohadt arabozták majd a saját Koránjából tépettek ki vele lapokat” – írta könyvében Stohl.

Fotó: RTL Klub

Egy egykori rabtársa, Cs. Zoltán azonban most úgy vallott, hogy a szóban forgó esetnél a színész nem is volt benn a cellában, így nem is láthatta a történteket.

“Cs. Zoltán fogvatartott rendőrségi kihallgatásán az arab elítélt esetéről elmondta, hogy a zárkavizsgálat során – mialatt őt és rabtársait kiküldték – valamit kerestek, a Korán ennek során sérülhetett meg, de szándékosan nem akarták megalázni az elítéltet. Ez a tanú is csak hallomásból beszélt bántalmazások híréről, amit maga nem tapasztalt” – mondta a Blikknek Strasser Tibor, a fegyintézetet képviselő ügyvéd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik