Szórakozás

Stohl anyukája: Andris nem mesélt a gondjairól

A színész már korábban is meg akart szabadulni az alkoholtól, ám úgy tűnik, ez nehezebben megy neki, mint gondolta...

Mint arról korábban már beszámoltunk, Stohl András ittasan okozott balesete után nemrégiben ismét az alkohol miatt került bajba. A whisky-dézsmálást ugyan megúszta a színész, ám az alkoholtól úgy tűnik nem tud szabadulni – írja a Blikk. Pedig Stohl korábban világosan kifejtette, hogy nem szeretne édesapja sorsára jutni.

Fotó: Hír24

“A faterom hamar dühbe gurult, és gyorsan eljárt a keze. Utoljára tizennyolc éves koromban ütött meg. A vége felé, mi tagadás, már elég sokat ivott. Amikor kórházba került, követelte, hogy kis üvegben vigyünk be neki vagy két deci bort” – mondta korábban a színész. – “Nekem is vannak alkoholproblémáim. Gyakorlatilag minden este fogyasztok alkoholt, egy-két sört vagy bort, pálinkát. Azt gondolom, ha egy ember mindennap iszik alkoholt, akkor annak alkoholproblémája van. Nekem is ennyire van alkoholproblémám. Stohl András alkoholista. Minden rossz, amit elkövettem, rádöbbentett a legfontosabbra: hogy nem leszek olyan, mint az apám.”

Stohl édesanyja nem tud fia problémáiról, a színész nem mondta neki, hogy gondjai lennének.

“Andris nem mesélt nekem semmit arról, hogy gondjai lennének. Nem beszéltünk az elmúlt napokban, és azokat sem olvastam, amiket írtak róla a lapok” – mondta a napilapnak Zsike néni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik