Szórakozás

Michael Jackson verte a majmát

Ketten is azt állítják, hogy rendszeresen kegyetlenül bántalmazta házi csimpánzát a halott legenda.

Dalai mellett, rengeteg egyéb dolog van, amik legendássá tették Michael Jackson személyét. Az egyik ilyen a házi csimpánzához fűződő barátsága – ami viszont nem volt annyira csodás kapcsolat, mint ahogyan azt eddig tudtuk. Legalábbis a világszerte ismert majomszakértő, Jane Goodall azt állítja, hogy Jacko rendszeresen verte Bubbles-t. Szerinte Michael képtelen volt kezelni az emberszabású ösztönös elvadulását, és ezért bántalmazással próbálta lecsillapítani. Így többször is kérte Jacksontól, hogy adja át neki kedvencét, és ő megfelelő környezetbe viszi, ahol majomként élhet.

Fotó: Europress

A kegyetlen bánásmódot Jacko exsógora, Jack Gordon is megerősítette. LaToya egykori férje többször is szemtanúja volt, amint Michael ököllel ütötte vagy hasba rúgta Bubbles-t.

A vádakat a halott legenda jogi képviselői tagadják, és változatlanul kitartanak amellett, hogy a csimpánz királyként élt gazdája mellett, és jobb dolga volt, mint a legtöbb embernek. Amikor pedig már nem volt pénz a megfelelő ellátására, akkor Michael gondoskodott róla, hogy egy neki tökéletes floridai menhelyre kerüljön, ahol azóta is él.


Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik