Szórakozás

Orgazmusvetélkedőt is tart százezerért Berki Krisztián

Berki Krisztiánt 110, Pamelát 60, kettőjüket együtt 160 ezerért lehet megrendelni. A menedzser szerint jól megy az üzlet.

Áruba bocsájtották Berki Krisztiánt! Az ügyeletes rosszfiút egy internetes oldalon lehet megrendelni különféle rendezvényekre, szórakozóhelyekre vagy házibulikba. Az ígéret szerint Berki 110.000 Ft-ért két órán át szórakoztat minket, külön 60.000 Ft-ért megrendelhető Pamela, vagy kérhető közös fellépés is 160 ezerért. A Hír24 kíváncsi volt, hogy mi foglaltatik az árban, ezért megkereste az Édes élet sztárjának menedzserét.

Fotó: TV2

“Hogy mi van benne az árban? Ez egy közönségtalálkozó, élménybeszámoló. Krisztián aláírásokat oszt, ha kell italokat kever, beszélget az emberekkel. Vicces játékokat is vezet színpadon, legutóbb például orgazmusvetélkedő volt: a lányoknak kellett élvezetet szimulálniuk. Amúgy a kigyúrt emberek is átölelik, közös képet kérnek tőle, mindenki imádja” – mondta a Hír24-nek Grexa Zsolt, aki főképp alázatossága miatt szeret Berki Krisztiánnal dolgozni.

“A megkeresésemet nagyon nagy alázatossággal és örömmel fogadta. Hálás volt érte, és azt mondta, hogy szívesen jön. Miközben elkezdtünk együtt dolgozni, megtapasztaltam, hogy úgy néz ki, mint egy hollywoodi világsztár, ennek ellenére nagyon ‘nem éhes’, tehát nem kell aranyáron adni. Akármennyit fizetek egy munkáért, ugyanolyan profizmussal végzi el a feladatát” – árulta el a menedzser, aki szerint a nemrég herét vasaltató Berki százezres gázsija ár-érték arányban ma Magyarországon az egyik legjobbnak számít.


Fotó: Facebook

Zsolt a Hír24-nek elmondta, hogy Krisztián az elmúlt pár hónapban 15-20 általa szervezett fellépésen vett részt, és a klubtulajdonosok és a közönség is mindenhol maximálisan meg volt vele elégedve. Itt azonban nem áll meg a dolog, ugyanis ők most még magasabbra törnek.

“Tervezzük, hogy főiskolák, középiskolák és általános iskolák, és multi cégek számára is elérhetővé tesszük Krisztiánt motivációs tréningek formájában. Nagyon nagy munka van abban, amit ő elért, így hitelesen tud lelkesíteni másokat. Biztos vagyok benne, hogy ez is siker lesz” – tette hozzá a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik