Szórakozás

Bozsek Márk szakított

A Barátok közt sztárja ismét egyedül, ám korántsem magányosan tengeti napjait.

Bozsek Márk januárban ismerkedett meg a csinos barátnőjével, ám a kapcsolat nem bizonyult hosszú távúnak a lány költözése miatt.

“Tudtam, hamarosan elhagyja az országot, és én nem mehetek vele. Bár korábban arról volt szó, hogy én is megyek Angliába, mert egy angol producer érdeklődését felkeltette az egyik dalom, végül változott a terv. Nem bántam meg a döntést, és megtanultam, mindig a mának kell élni. Ez a lányokkal való kapcsolatomra is kihat. A romantikus pillanatok csak akkor érnek valamit, ha teljesen átadod magad nekik. Nem bánkódom, talán lesz még dolgunk egymással” – mondta a Blikknek Bozsek, akiről azt pletykálják, otthagyja a Barátok köztöt is.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.