Élet-Stílus

Saját kezűleg vágta ki karjából hűtlen barátja nevét

Másfél óráig tartott, mire a 26 éves lány kivágta a tetoválást az alkarjából. A bőrt ezután szépen becsomagolta és postán küldte el exének.

A 26 éves essexi lány szerint semmi furcsa nincs abban, amit tett. „Szeretek gyorsan túllendülni a problémáimon” – nyilatkozta, majd hozzátette, ez volt az egyetlen módja, hogy végre egyszer és mindenkorra lezárja rémálommá vált kapcsolatát. „A kapcsolatunk elején, hülye fejjel belementem, hogy a nevét az alkaromra tetoválják… Valahányszor felemeltem a kezem, a nevét láttam.”


Képek forrása: The Daily Mail

Amíg az ember lánya szerelmes, addig ezzel akkora baj még nincs is. Csakhát, mi van akkor, ha szakításra kerül sor… Márpedig Torz Reynolds és barátja, Chopper alig egy évvel azután, hogy a lány magára varratta a Chopper’s Bitch feliratot, szakítottak. A fiú azt hazudta, hogy megkapta álmai munkáját és Alaszkába utazhat, ám hamar kiderült, hogy valójában nem utazott sehova, hanem beköltözött egy másik lányhoz.

Miután Torz rájött, hogy exe csúnyán átverte, pár pillanat eldöntötte, hogy megszabadul a tetoválástól. A többséggel ellentétben azonban ehhez nem kért segítséget, saját maga vágta ki az alkarjából a feliratot. A művelethez saját bevallása szerint nem vett be semmilyen fájdalomcsillapítót, csak helyi érzéstelenítést használt és másfél óráig küzdött, mire egy darabban leszedte a feliratot. Azért egy darabban, hogy azt szépen becsomagolva postára adhassa és elküldje hűtlen barátjának.

„Fogalmam sincs, mit szólt hozzá, amikor meglátta… Valószínűleg rájött, hogy velem nem érdemes szórakozni” – tette még hozzá a lány, aki elmondta, nem érti, hogy a környezete miért csinált ekkora ügyet a dologból: „Végső soron ez csak bőr, előbb-utóbb vissza fog nőni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik