Szórakozás

Perre megy kislánya miatt Dopeman

Élete legnehezebb időszakát éli Dopeman. A zenésznek mindennél fontosabb kislánya, de Fanni egy ideje már sajnos nem él vele.

Dopeman kislánya Fanni már 6 éves, ő az aki képes volt megszelídíteni a szabadszájú zenészt. Egy ideje azonban nem él együtt a politikusnak készülő rapperrel.

Fotó: Kummer János

“Most az édesanyja neveli a gyereket. Évekig próbáltam rendbe hozni a kapcsolatunkat, de elfajultak a dolgok. Nem fogok rosszat mondani az exemről és nem is akarom kifejteni bővebben, hogy mi minden történt kettőnk között, de nem tagadom, hogy ügyvédhez fordultam és kezdetét veszi egy gyermek-elhelyezési procedúra. Remélem olyan megoldás születik, ami mindkettőnknek megfelel. Igazság szerint nem azt élem meg kudarcként, hogy mi már nem vagyunk együtt, hanem azt, hogy nem él velem a gyerekem. Fannival igazán erős a kapcsolatunk, tényleg ő az életem értelme” – mondta Dopeman, aki nem keseredett el, ugyanis eddig is mindig felállt a padlóról.

“Lelkileg egyben vagyok, a magánéleti problémák megtanítottak egy nagyon fontos dologra, nincs bennem görcsös kapaszkodás. Ha valami nem megy, akkor nem erőltetem és tényleg próbálok jobb ember lenni. Szeretettel járok a szívemben, de ettől még természetesen nem leszek rózsalovag” – mosolygott a zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik