Belföld

Orbánt, Gyurcsányt elemzi a Mafia és a Kétfarkú

DopeMan, a frissen megalakult MAFIA párt elnöke Kovács Gergellyel, a Kétfarkú Kutya Párt vezetőjével vitázik az ATV Hírvita című műsorában.

A témák között szerepel az elmúlt négy év kormányzati teljesítménye, Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor évértékelője, valamint az, hogy mit kínál pártjuk a magyar választóknak. A MAFIA Párt bejegyzése és a Kétfarkú Kutya Párt nem bejegyzése.

Ahogy arról nemrég írtunk, a Fővárosi Törvényszék bejegyezte Dopeman pártját a Magyar Fiatalságért Pártot (MAFIA), amely 2018-ban indulna a választásokon. Dopeman egyelőre támogatja az Összefogást. Fontosnak tartja Orbán leváltását, ezért teljes mellszélességgel kiáll Mesterházy mellett.

A bíróság januárban sokadszor is elutasította a Magyar Kétfarkú Kutya Párt bejegyzési kérelmét, mert a kérelmező nevének „hétköznapi használata az általános erkölcsi felfogással ellentétes, méltatlan képzettársításra adhat alapot, ezáltal a névalkotás társadalmi követelményeinek nem felel meg.”

Az ítélőtábla előtt a bíróság korábban hiánypótlásra szólította fel a viccpártot, hogy az egyértelműen rögzítse a szervezet céljai elérése érdekében kifejteni kívánt tevékenységet, mert a szervezet „ezen megnyilvánulásai a pártként való működés komolytalan voltára utalnak”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik