Szórakozás

Bebukott Szikora Robi filmje

Berágott Szikora Róbert a producerre, Neményi Ádámra, amiért nem talált megfelelő forgatókönyvírót a tervezett R-Go-filmhez. Úgy tűnik, hogy mégsem kerül vászonra a csikidám király élete.

Lelkendezve újságolta tavaly ilyenkor a harmincéves pályafutását ünneplő Szikora Róbert, hogy a jubileum kapcsán önéletrajzi ihletésű filmet kezd forgatni. Az egész estés zenés mozi produceri munkálataival Neményi Ádámot bízta meg, mivel a Fenyő Miklósról forgatott filmje kasszasiker lett. Robinak azonban nem jöttek be a Neményihez fűzött reményei, ezért kirúgta a producert – írja a Bors.

Fotó: RTL Klub

“Nincs semmi harag, de nagy szeretettel megszakítottuk a kapcsolatot Neményi Ádámmal. Felbontottuk a szerződést, mert láttam, hogy nincs neki olyan kapcsolati tőkéje, amely révén olyan forgatókönyvírót elő tudna rántani, akinek a munkája nekem tetszene. Úgyhogy egyelőre úgy néz ki, mostanában nem lesz R-Go-filmpremier” – mondta a lapnak Szikora.

Neményiék egyébként ötféle variációt csináltak az R-Go-film forgatókönyvére, de egyikben sem sikerült tisztázni, miről szóljon a film, úgy, hogy elnyerje a tetszését a közönségnek, a filmalapnak, illetve Robinak és a készítőknek is. A producer egy percig sem tétlenkedik: Szikorát máris Dollyra cserélte, most az ő filmjét készítik elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik