Szórakozás

“Fantom” a kokainozó ellenzéki, egyébként kormánypárti lenne

Keleti Györgyi nagyon kiakadt.

A Keleti Györgyi könyvében leírtak alapján nyomozás indult – írta néhány napja a Magyar Nemzet. A lappal az Országos Rendőr-főkapitányság annyit közölt: az V. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-birtoklás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást. Mint korábban megírtuk, Keleti Györgyi könyvében azt írta a politikusról, hogy gyönyörű felesége van, de azt nem árulta el, melyik időszakban volt ellenzéki politikus.

Keleti Györgyi most Facebook-oldalán tiszta vizet önt a pohárba, és jelzi „az ellenzéki politikus” egy fantom, amit korábban meg is mondott. A férfi eredetileg “nős producer” volt, később lett regénye hőse előbb politikus, majd ellenzéki is. Ezt e-mail levelezésekkel is alá tudja támasztani a hatóságoknak, ha erre igényt tartanak.

Keleti Györgyi azt is nyilvánvalóvá teszi, hogy ha létezne is ez a személy, aki az imént leírtak alapján nem létezik, akkor sem lehetne most “ellenzéki”, hisz őt 2011 elején tartóztatták le és a történet is jócskán évekkel korábbi időre datálódik. „Tehát, ha létezne sem lehetne most “ellenzéki”, hanem kormánypárti lenne ez a nem létező, fiktív személy”.

Ezt azért írta le, mert azt látja, „hogy az emberi ostobaság, butaság, aljasság határtalan és szeretne véget vetni az ellenzék ellen indított “mérhetetlen, gusztustalan és ezen ügy kapcsán kirobbant igazságtalan hadjáratnak. Keleti Györgyi írása végén jelzi, nem politizál, de tiszteli édesapja “politikában elért igen magas karrierjét és az bizony nem kormánypárti”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik