Szórakozás

Cellatársa verte össze Keleti Györgyit

női börtön (női börtön, bilincs)
női börtön (női börtön, bilincs)

"A leghíresebb magyar madame" először beszél az Olaszországban előzetesben töltött börtönhónapok pokláról.

Szalai Vivien hamarosan megjelenő könyvében Keleti Györgyi állítólag kegyetlen őszinteséggel mesél az Olaszországban előzetesben töltött börtönhónapokról. Mint ismert, az egykori modell három éve felfüggesztett börtönbüntetést kapott magyar lányok olaszországi futtatásáért. Györgyi állítja: ezzel a könyvvel végleg lezárta a múltat.

Fotó: RTL Klub

“Mikor újra olvastam, sok rész nagyon megviselt, mégis egyfajta megkönnyebbülést jelent, hogy elmondtam az igazságot. (…) Öten voltak egy barátságosnak nem mondható helyiségben, ahol legalább volt fürdőszoba, és egy tévé. Társasága egy filippínó hölgy volt, aki gyilkossági kísérletért ült, egy román cigány lány, akit kétszer szúrt meg a szíve alatt a férje, mégis a lányt ültették le. Két hétig volt kómában, azóta félt elaludni… Ott volt még egy lengyel lány, Renata, aki terhes volt, és drogokat árult, valamint egy olasz bankrabló, Ivana, aki hét hónapot kapott, amiből egy hónapot már leült” – idézi a Blikk Keleti Györgyi szavait, aki többször is konfliktusba keveredett a rácsok mögött.

Egy alkalommal az olasz cellatársa förmedt rá: “Mit bámulsz olyan nagyon, he? Ugye tudod, hogy kikaparom a szemedet, ha nem válaszolsz nekem? Mit képzelsz, ki vagy te, kommunista lotyó?” A visszaemlékezés szerint ezután verés következett: sokkal erősebb, erőszakosabb nő volt, könnyűszerrel lefogta meggyengült, lefogyott ellenfelét. A szobában lévő három nő mozdulatlanul nézte a jelenetet. Györgyi pontosan tudta, hogy egyedül van, és senki nem fog segíteni rajta. Így is lett, csak később szállították át egy másik cellába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik