Szórakozás

Törőcsik Mari fogadalmat tett férje halála után

Még a betegsége sem roppantotta úgy meg a színésznőt, mint a mostani karácsony. Akkor veszítette el férjét, akivel több mint negyven évig élt együtt. Meg is fogadta, hogy többé nem beszél magáról.

Az utolsó Törőcsik Marival készült BEST interjú felvételekor Maár Gyula már beteg volt, Törőcsik Mari akkor sietve csak ennyit mondott: “Nincs túl sok időm, mert Gyula kórházban van, hozzá sietek.” Akkor még nem lehetett sejteni, hogy ez volt az utolsó hosszabb beszélgetés vele. A mostani ugyanis már csak a búcsúról, az elköszönésről szólt…

Fotó: MTI

“Nagyon kedvesek, hogy érdeklődnek a hogylétem felől, de egyszerűen elfogytak a szavak, nincs mit mondanom, és azt hiszem, ebben az életben már nem is lesz. Arra szeretném kérni önt és önön keresztül mindenkit, aki érdeklődik utánam, hogy interjú reményében soha többé ne keressenek! Félreértés ne essék, senkivel semmi bajom, de, hogy hogyan élek ezután, az mostantól tényleg nem tartozik senkire. Színházi felkérések még vannak, s ezekkel kapcsolatban – ha lesz miről – adok tájékoztatást, de mint magánember megszűntem létezni” – mondta szinte egy levegővel Törőcsik Mari, majd elnézést kért, és bontotta a vonalat.

Hogy hogyan dolgozhatja fel a feldolgozhatatlant Törőcsik Mari, arról a BEST magazin legfrissebb számában olvashatsz, mint ahogyan kettejük kapcsolatáról is számos érdekesség kiderül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik