Szórakozás

Törőcsik Mari: Nagy szerelem volt a miénk!

Törőcsik Mari életének legszomorúbb karácsonyán van túl. Férje, Maár Gyula rendező alig pár nappal az ünnepek előtt, negyvenhárom közös év után ment el.

A BEST magazin e heti számában egy különleges szerelmet mutat be: Törőcsik Mariét és Maár Gyuláét.
Az ő történetük 43 évvel ezelőtt, egy filmforgatáson kezdődött. A férfi írta és rendezte a Prés című filmet, a főszerepre az akkor már ünnepelt színésznőt, Törőcsik Marit kérte fel. A szerelemből házasság lett, és közös gyermekük is ennek a filmnek köszönheti a nevét. Teréz, így hívták a filmben Törőcsik Marit, és így nevezték el a lányukat is. Akár otthon, kettesben, akár társaságban, családi és baráti körben a színésznő mindig a teljes nevén, különös hangsúllyal Maár Gyulának szólította a férjét.

“Szenvedélyes, nagy szerelem volt a miénk. Négy férjem volt, de nem véletlen, hogy Maár Gyula volt az első, akitől gyereket akartam. Mondtam is ott, a kórházban, amikor felébredtem a klinikai halálból: Te, Maár Gyula, drága, hogy tudjuk majd mi elveszíteni egymást? Hiszen mi nagyon összetartozunk, tiszteljük egymást, szeretjük a másikat emberileg, szeretjük a másikban a művészt…” – mondta Törőcsik Mari.

Mint ismert, Maár Gyula életének 80. évében halt meg.

Fotó: Prizma TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik