Szórakozás

Trükkel jutott lakáshoz Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikő (eszenyi enikő)
Eszenyi Enikő (eszenyi enikő)

A Vígszínház igazgatójáról kollégái meséltek, miután nemrég bekerült a Halhatatlanok Társulatába.

Eszenyi Enikőt pályája elején Törőcsik Marihoz hasonlították, sőt, úgy gondolták, őt próbálja utánozni. A kedd este látható XXI. század című műsorban maga Törőcsik Mari cáfolja ezt, mint mondja, csak abban hasonlítottak, hogy mindketten nagyon fiatalon, hirtelen robbantak be.

“Enikő minden utat megtalál és minden út nívós. Nem adja le, becsüli a közönséget. Olyan színvonalon teszi, amit tesz, hogy az elbűvölő. Nem véletlenül vállaltam el neki, hogy tízszer némán átmegyek a színpadon.  Ezt nem akárkinek vállalom el” – mondja Törőcsik Mari az Átutazók című darab kapcsán. Az előadásban egyetlen szót sem kell szólnia, Enikőnek a színpadi jelenlétére volt szüksége.

Fotó: TV2

“Amikor fölhívtam telefonon, féltem, hiszen nincs szövege a darabban. De hát őszintén kell beszélni, és mondtam, hogy Mari, hát, nincs szöveg, Mire ő: nem baj, azt tudom a legjobban” – meséli viccesen a rendezői szituációról Eszenyi Enikő, aki számos mozifilmben, tévéjátékban és fontos színházi szerepben tündökölt már több, mint harmincéves pályafutása során. A napokban bekerült a Halhatatlanok Társulatába.

Az RTL Klub XXI. század című riportmagazinjában ő maga, valamint kollegái mesélnek életéről, annak legfontosabb állomásairól. Például arról, hogy Enikő kapcsolata Kaszás Attilával legendásnak számított, már a főiskolán egymásba szerettek. A férfi trükkje kellett ahhoz, hogy lakáshoz jussanak. De hogy mi élteti őt mind a mai napig, s mi készteti maximális erőbedobásra, az kiderül kedden késő este a XXI. században.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik