Szórakozás

Bíróság elé áll Justin Bieber

Justin Bieber (bieber, letartóztatták, )
Justin Bieber (bieber, letartóztatták, )

Ismét összeütközésbe került a törvénnyel Justin Bieber énekes, aki helyi idő szerint szerda este jelent meg a torontói rendőrségen egy decemberi testi sértési ügy miatt.

A 19 éves világsztárt fotósok és rajongók tömegén vágta át magát testőrei és rendőrök kíséretében. Az énekes elleni vádaknak egy limuzinsofőrt ért decemberi támadáshoz van közük. A hatóság szerdán közölte, Biebert hivatalosan is megvádolták, miután a rendőrségi vizsgálat szerint többször is fejbevágta a sofőrt. Az énekesnek március 10-én kell bíróság elé állnia Torontóban.

Az előadó sajtósa nem kommentálta a történteket szerdán, ügyvédjei azonban reményüket fejezték ki, hogy az esetet nem kezelik majd nagy horderejű ügyként.


Fotó: Europress Hírügynökség

A tinisztár a nap folyamán ártatlannak vallotta magát egy másik eljárásban, amely Floridában folyik ellene. Ott azzal vádolják, hogy befolyásoltság alatt, érvényes vezetői engedély nélkül a megengedett sebesség csaknem kétszeresével száguldozott, majd amikor megállították, ellenállt a hatósági intézkedésnek.

Justin Bieber az utóbbi időben egyre inkább a törvénnyel való összeütközései, semmint zenéje révén szerepel a hírekben. Los Angelesben vandalizmus miatt akadt dolga a rendőrséggel, ugyanis tojással dobálta meg szomszédja házát, anyagi kárt okozva az épületben. Egyelőre nem dőlt el, hogy vádat emelnek-e ellene.

Tavaly összeütközésbe került egy lesifotóssal, aki tettlegesség miatt beperelte őt. Szintén 2013-ban a sztárt lefényképezték, amint marihuánát szív. A német hatóságok több ezer dollárra büntették, miután házi kedvencként vele utazó majmáról kiderült, hogy nincsenek meg a megfelelő oltási bizonyítványai.

Az említett ügyek beárnyékolják az énekes legutóbbi albumának megjelenését. A korong iránti érdeklődés jócskán elmarad az előző, többszörös platinalemezekétől, amelyek 2009 óta láttak napvilágot.

Justin Bieber a YouTube videomegosztó portál révén vált ismertté, pályafutását pedig a zeneipar olyan jelentős szereplői segítetik, mint Usher. My World 2.0 című 2010-es debütáló albumát két Grammy-díjra jelölték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik