Szórakozás

Justin Bieber: fura üzenet a rajongóknak

A kanadai tinisztár nem megy rehabra, de visszatért a Twitterre

Justin Bieber élete és munkássága az elmúlt napokban: a fiatal popsztár nem akar találkozni a menedzsmentjével, és nem kíván rehabra menni, miután 2500 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték, miután ittas vezetés (érvényes jogosítvány nélkül), gyorshajtás és rendőri intézkedésnek való ellenállás miatt letartóztatták. Marihuána hatása alatt is volt, ez a mosolygósra sikeredett sittes képeken is látható.

Viszont már hírt adott magáról legfontosabb csatornáján, a Twitteren; igaz, bejelentkezése nem volt túl informatív: „Ti mind értékesek vagytok, akárki akármit mond; Legyetek erősek, Isten velünk van; Beliebereim (a rajongóit szólítják így) megváltoztatták az életem; Örökre hálás leszek nektek.”

Ennél eggyel izgalmasabb a kép, amit az Instagramra tett fel a kanadai fiatalember: a montázs egyik felén Bieber egy terepjáró tetejéről integet híveinek, míg a másikon egy régi Michael Jackson-kép látható, aki szintén a fanokat üdvözli (a gyermekmolesztálási ügy után). Hogy mi lehet a párhuzam? Hogy mindkettőjüket ártatlanul vegzálják a hatóságok? Vagy hogy még a nagy sztárok is követnek el „hibákat”? Netán az, hogy Justin Bieber akkora sztárnak tartja magát, mint Jacko? Mindenki döntse el maga.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik