Szórakozás

Felgyújthatták a padlást

kiégett (leégett, padlás, )
kiégett (leégett, padlás, )

Egy égő kabát miatt vált a lángok martalékává egy családi ház padlása.

A katasztrófavédelem ügyeletére január 20-án, az esti órákban érkezett a bejelentés, hogy tűz ütött ki egy bicskei családi ház padlásterében. A segélykérő hívást követően a tatabányai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók indultak el.

A padlástérben égő kabátot eloltották, ezzel megakadályozták, hogy a lángok továbbterjedjenek a tetőszerkezetre. A körülmények alapján felmerült a szándékos gyújtogatás lehetősége, ezért a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálatot is a helyszínre irányították. A padlást a műveleti szolgálat a tatabányai hivatásos tűzoltókkal közösen vizsgálta át, annak érdekében, hogy ne maradjanak hátra izzó, parázsló részek – mondta el Farkas-Bozsik Gábor, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Fotó: FMKI

Tegnap délután egy autó is kiégett Székesfehérváron, a Balatoni úton. A székesfehérvári hivatásos tűzoltóknak egy vízsugárra és negyed órára volt szüksége a tűz teljes eloltásához. A lángok az utastérre nem terjedtek át, köszönhetően a gyors beavatkozásnak. Az oltási munkálatok ideje alatt a rendőrség biztosította a helyszínt,szerencsére senki nem sérült meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik