Szórakozás

Ilyen romantikus lánykeresést még nem láttál!

A titokzatos Petrának egy honlapot is létrehozott a szerelmes fiú, aki mindent megtett, hogy megtalálja álmai nőjét.

Nem bírtunk elmenni a történet mellett, ami egy igazi romantikus lányregényhez hasonlít. Beleszaladtunk ugyanis egy honlapba, ami a holvagypetra.hu címet viseli, és amelyen keresztül egy fiú keresi azt a lányt, akit csupán néhányszor látott, a számát pedig elfelejtette elkérni, amit később persze keservesen megbánt. Úgy döntött hát, hogy minden követ megmozgat, hogy megtalálja a lányt, ezért létrehozott egy honlapot. Először arra gondoltunk, hogy egy újabb figyelemfelkeltő PR-akcióról van szó, de kiderült, hogy mégsem.

“Keresek egy Petra nevű, csinos, szőke lányt. Találkoztunk, nem kértem el a számát, megbántam. De mivel irtó sármos, intelligens és humoros is vagyok, minden bizonnyal odáig lesz, ha meglelem. A legfontosabb információk, amikről ráismerhetsz: Petra szőke, Petra !!!nagyon!!! csinos, Petra kedves, szép a mosolya, főiskolás Budapesten?, a Virágot szereti, a narancs savanyú, EFOTT + BME napok” – írta a fiatalember, aki azonban nem szeretett volna sem magának, sem a lánynak kellemetlenséget okozni, ezért kitartott a névtelenség mellett. Helyette egy ismerőse regisztráltatta a honlapot, akit mi is megkerestünk, hogy meséljen a filmbe illő történetről.

Fotó: holvagypetra.hu

“Egy barátom mindent megpróbált megtenni azért, hogy megtalálja ezt a lányt, ezért hoztuk létre a honlapot még decemberben. Egy ideig nem sok minden történt, bár osztogatták meg az oldalt, de csupán néhány információt kaptunk, amelyek közül egyik sem bizonyult helyesnek. Aztán az elmúlt napokban özönlöttek a levelek, és végre kaptunk érdemi információt a lányról” – mesélte a Hír24-nek az oldal üzemeltetője, aki szintén nem szeretné, ha a neve kitudódna.

A történetnek azonban keserédes a vége, mert bár Petra meglett, és beszélt is a szerelmes fiúval, azt is elmondta, hogy van barátja.

“A fiú ezt természetesen tiszteletben tartja, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tört le a hír hallatán. Beszélgettek egy jót, de egyelőre sajnos itt a vége az ő történetüknek” – tette hozzá az oldalt üzemeltető barát.

Azóta tehát az oldal címlapja is megváltozott, és bár akkor még jogosan járt a szmájli a “Megvan” végére, a fiatalember most már biztosan egy szomorúságjelet is odabiggyesztene a végére. A gesztus azért megvolt, azt pedig tudjuk, hogy még a legnagyobb macsó is képes ellágyulni, ha a szíve hölgyéről van szó…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik