Szórakozás

Berki Krisztián: Nem bunkó, romantikus vagyok!

Az Édes élet szereplője bebizonyította, hogy igazán romantikus alkat és képes kiönteni a szívét.

Berki Krisztiánt általában nem kímélik a kommentelők, vagy őszinte megnyilvánulásai vagy piros kis pózgatyája veri ki a biztosítékot,de most végre megmutatta romantikus oldalát. Párja, Hódi Pamela 25 éves lett, Berki pedig egy különleges bulival lepte meg.

“Ez volt az utolsó alkalom, hogy Pamela lányként ünnepelhetett. Hamarosan anya lesz, ami egy egészen más felelősséggel jár. Mivel amúgy is parasztgyomra van és imádja a mulatós zenét és a magyaros ételeket a közelünkben lévő étterembe szerveztem a meglepetésbulit. Még énekeltem is! Az egyik kedvenc dalomat, Demjéntől a Hiányzolt. Még Cseke Katinkát is elhívtam és hajnalig táncoltunk” – magyarázta Berki, aki bár megmutatta romantikus oldalát, fontos számára, hogy igazi férfi maradjon.

“Nem hiszem, hogy mindig el kellene lágyulni. Egy férfi legyen igazi férfi, de azért fontos eseményeken megmutathatja az érzékenyebb oldalát is. Pamelával szabadon engedjük a másikat és senki sem befolyásolhatja a kapcsolatunkat. Nekem mindegy, hogy ki mit gondol rólunk, mert csak az számít, hogy érzünk a másik iránt” – tette hozzá az egykori Fradi-vezér.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik