Élet-Stílus

Újra elveszi feleségét egy amnéziás férfi

szerelem (szerelem, )
szerelem (szerelem, )

Semmire sem emlékezett 26 évnyi házasságából, miután felébredt a kómából.

Nem azért házasodik össze újra a jövő évben Gary Richmond és Karen Taylor (mindketten 46 évesek), hogy megújítsák fogadalmukat. Egy szörnyű tragédia miatt állnak ismét oltár elé – írja a Mirror.

Szörnyű trauma

A férfit ismeretlen tettesek támadták meg az utcán, 2010 nyarán. A futball világbajnokság idején megpróbált csendre inteni egy túl hangos, és részeg szurkolócsoportot, akik félholtra verték. Olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy az orvosai komolyan tartottak tőle, hogy belehal az elengedhetetlen műtétekbe. Richmond szervezete végül elég erősnek bizonyult, és túlélte a beavatkozást. Ám amikor felébredt, kiderült, hogy semmire sem emlékszik a múltjából. A feleségét, a 22 éves lányát, és a 29 éves mostohafiát sem ismerte meg, sőt azt sem tudta, hogy ő kicsoda.

Ijesztő idegen

„Szörnyű és rettenetesen ijesztő érzés volt, hogy állandóan egy idegen nő van körülöttem” – nyilatkozta a férfi. Karen megijedt, és egy ideig nem tudta, mit kezdjen a helyzettel, de aztán úgy döntött, erős lesz és mindent elkövet, hogy Gary visszanyerje a memóriáját, és újra lábra álljon. Fotókat és emlékeket vitt be hozzá a kórházba, és rengeteget mesélt a férjének a közös múltjukról. Három hónap után engedték haza a férfit a kórházból. „Nagyon nehéz időszak volt, Garynek mindkét válla eltört, amikor megverték, eleinte enni és felöltözni sem tudott egyedül” – mondta Karen. Kitartó gondoskodásának hála a férfi három év alatt majdnem teljesen felépült, és bár emlékei még mindig nem tértek vissza, újra beleszeretett a feleségébe és megkérte a kezét.

Viharos múlt

Gary és Karen 1988-ban ismerkedtek meg és első látásra egymásba szerettek. Hamarosan összeházasodtak és később megszületett közös gyermekük is. Egy ideig minden rendben ment közöttük, aztán 2007-ben Karen teherbe esett, de elvetélt. „Annyira elmerültem a gyászban, hogy teljesen magamba fordultam. Elhidegültünk egymástól, végül már alig beszélgettünk” – mondta el Karen. Ebben a zavaros állapotban érkezett az a telefonhívás a kórházból.

A középkorú pár most újra boldog: „olyan szerelmes vagyok, mint egy kamasz fiú” – mondja Gary. „Jövő januárban fogunk összeházasodni, mert abban a hónapban ismertük meg először egymást. Görögországban kelünk majd újra egybe, mert ott töltöttük életünk legszebb nyaralását” – tette hozzá Karen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik